Opći uvjeti korištenja

Pristupom Internet stranicama poduzeća Infoteh Plus d.o.o. za pružanje informacijskih usluga (Infoteh Plus d.o.o.) potvrđujete da pristajete na primjenu Uvjeta korištenja Infoteh Plus Internet stranica  i njihove pravne učinke. Infoteh Plus može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja internet stranica bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj Internet stranici. Ukoliko ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja, molimo Vas da se suzdržite od pristupa Infoteh Plus Internet stranicama.

Svako korištenje www.infoteh-plus.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji objavljeni na www.infoteh-plus.hr vlasništvo su Infoteh Plus d.o.o. i smiju se koristiti u privatne i komercijalne svrhe te za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez pismenog pristanka Infoteh-a Plus. Infoteh Plus će uložiti razumne napore da održi stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Stranicama www.infoteh-plus.hr pristupa se putem interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju Infoteh Plus direktno ne kontrolira te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija. Infoteh Plus zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.infoteh-plus.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. Infoteh Plus se također ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. Infoteh Plus neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja Infoteh Plus internet stranica.

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Infoteh Plus d.o.o., ili nam je ustupljeno, a u vlasništvu je trećih osoba. Infoteh Plus također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Nadalje, ova stranica sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo Infoteh-a Plus ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez odobrenja Infoteh-a Plus.

Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s Internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, Internet stranice Infoteh-a Plus koriste programsku podršku koja prati posjete na mrežu i pružaju zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik ovih Internet stranica treba voditi računa o određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju Infoteh Plus neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Prilikom posjete ovim stranicama Vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti nit će ih Infoteh Plus ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar www.infoteh-plus.hr stranica i u određeno vrijeme, Infoteh Plus će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti www.infoteh-plus.hr stranica i Infoteh Plus ih neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na www.infoteh-plus.hr . Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke, ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi naše politike za zaštitu osobnih podataka, ili u vezi Vaših iskustava s ovom internet stranicom, molimo da nam se javite na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje poruka putem elektronske pošte (e-mail) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. Infoteh Plus ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim Internet stranicama su samo za Vašu informaciju, te Infoteh Plus ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobitri njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja Infoteh Plus Internet stranica  je mjerodavno hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat njihovog korištenja  ili u vezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na Infoteh Plus Internet stranicama može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a Infoteh Plus ne odgovara za pristup Internet stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.