IT OPREMA

 ključ sigurnosti vašeg poslovanja

U želji da osiguramo maksimalnu kvalitetu usluge našim klijentima, u stanju smo dobaviti i implementirati sve vrste informatičke opreme renomiranih proizvođača. Konkurentnim cijenama, pouzdanom i brzom isporukom te instalacijom i konfiguriranjem osiguravamo vam potpunu uslugu implementacije po sistemu "ključ u ruke". Uvažavajući sve vaše potrebe i zahtjeve pružamo vam pouzdano i dugotrajno rješenje koje će pomoći vašem poslovanju.

 

Poslužitelji

Ključni dio svakog informacijskog sustava baziran na opremi renomiranih proizvođača, najviše kvalitete, pouzdanosti i radnih mogućnosti.

Radne stanice

Pouzdana brand-name računala ili računala sastavljena od najkvalitenijih komponenti renomiranih proizvođača

Prijenosna računala

Neizostavni dio opreme menadžmenta i terenskih zaposlenika kojima je mobilnost imperativ uz vrhunske performanse i pritupačnu cijenu.

Mrežna oprema

Osnova kvalitetne mrežne infrastrukture s aktivnom i pasivnom opremom, koja osigurava njezinu funkcionalnost i sigurnost.

Periferije

Široka paleta perifernih jedinica i dodatne opreme renomiranih proizvođača vrhunskih performansi odličan su i dugotrajan izbor

Programska oprema

Pouzdana sistemska i aplikativna programska oprema preduvjet su za efikasan i produktivan rad koji osigurava uspješnost vašeg poslovanja